Tom Martlev Pallesen


   Jeg er født i 1971 og har fotograferet siden jeg fik mit første analoge lommekamera i 7. klasse. Siden hen købte jeg et analogt spejlrefleks kamera og tog mange dias-billeder. Jeg har været i mørkekammer og selv fremkaldt mine billeder. I dag er såvel mit kamera som mit mørkekammer digitalt, men generelt foretager jeg kun en minimal efterbehandling af mine billeder.

   Min passion er overvejende naturbilleder af landskaber men jeg arbejder også med makrofotografering af planter og insekter. Jeg fascineres af storslåede landskaber og flot lys. Jeg fascineres også af detaljen og enkelt elementer. Og jeg fascineres af langtidseksponerede billeder med vand som bærende element.

    Fotografi er for mig en øjenåbner for naturens mangfoldighed, og natur-fotografering er en unik måde at komme ud i naturen på. Der findes ikke dårligt vejr eller mangel på motiver – det handler om at udnytte de aktuelle forhold og tænke kreativt. Fotograferingen give mig nogle fantastiske oplevelser i nuet, og den efterfølgende proces, når jeg gennemser mine billeder, efterbehandler de bedste og printer til ophængning og udstilling, får mig til at drømme og giver mig lyst til at komme ud og opleve mere. Vi lever i en smuk og unik verden, hvilket jeg gerne vil være med til at vise.

 

   Jeg har haft billeder antaget og udstillet i forbindelse med konkurrencer, udstillinger og i fototidsskrifter.


Web-adresse er:

www.tompallesenphoto.com


Email er:

tompallesen@fotogruppenpolygon.dk

Klik for stort billede